Zondagavond – 7 april – omstreeks 18.50 uur zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Provincialeweg N246 en de Kerkstraat in Wormerveer.

Volgens de inzittende van de Volvo reden zij vanaf de kant van Westknollendam richting de Watertoren in Assendelft. De Opel zou vanaf de kant van Krommenie de N246 op hebben willen rijden. Daarbij is één van de bestuurders, naar alle waarschijnlijkheid, door rood gereden. De auto’s knalden op de kruising hard tegen elkaar aan.

De bestuurder van de Opel is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De inzittenden van de Volvo bleven ongedeerd. De auto’s zijn allebei total loss en worden opgehaald door bergingsbedrijf Hoogwout. Wat het extra sneu voor de bestuurder van de Volvo maakt is dat hier om een aangepaste auto voor mindervaliden gaat.

Een automobilist die langs het ongeval reed met een telefoon in zijn had en vermoedelijk een foto wilde maken werd aan de kant gezet door de politie. Hij kreeg hiervoor een boete van € 420,00.

Onder een slideshow met zeven foto’s (klik op pijltjes of swipe)

Bijdrage door Michel Schermer