Belangrijke overwinning voor WSV’30 (zat)

WSV ’30 (zat) won zaterdag met met 6-1 in de derby tegen Sporting Krommenie (zat) en vergrote daarmee de kans om de nacompetitie te ontlopen.

Voor OFC wordt het steeds lastiger om ook volgend seizoen in de 2e divisie uit te mogen komen. De ploeg speelde gelijk maar de afstand tot de naaste concurrent groeide.

2e Divisie

Ondanks dat OFC weer een punt wist te pakken, is de achterstand op naaste concurrent IJsselmeervogels gegroeid naar 8 punten. De Oostzaners speelden 1-1 gelijk bij Spakenburg en hebben nog 7 wedstrijden om directe degradatie naar de 3e Divisie af te wenden. 

3e klasse zaterdag

Ook OFC (zat) strijdt nog tegen (in)directe degradatie. Zaterdag werd er nipt met 1-2 verloren van subtopper DEM. De ploeg heeft nog wel een voorsprong van 4 punten op de degradatieplek van nummer 12 VVA/Spartaan, dat ook nog eens een wedstrijd meer gespeeld heeft. Voor ZVC’22 is het een kwestie van tijd voordat het doek definitief valt, ook ADO’20 was te sterk. Het werd 5-2 voor de middenmoter. 

Klik hier voor alle standen in de diverse competities 

4e klasse zaterdag

WSV’30 (zat) was in de derby tegen Sporting Krommenie (zat) duidelijk een maatje te groot . De thuisploeg wist met 6-1 te winnen en deed daarmee goede zaken in strijd om de nacompetitie te ontlopen. ZCFC liep in diezelfde strijd tegen een pijnlijke nederlaag op. Bij nummer 11 werd met 4-1 verloren. Ook Blauw Wit W wist geen punten te pakken, tegen de toekomstige kampioen Foresters werd een 0-3 nederlaag geleden. Het puntloze RCZ (zat) kwam er bij subtopper DZS niet aan te pas en verloor met 8-0.

5e klasse zaterdag

Hekkensluiter Rood Wit Z (zat) snakt inmiddels naar het einde van het seizoen, in de thuiswedstrijd tegen koploper Vrone werd maar liefst 0-14 verloren waardoor het aantal tegendoelpunten dit seizoen al op 124 is gekomen. Ook Westzaan (zat) liep tegen een grote nederlaag op. Na de goede resultaten van afgelopen weken, werd er met met 6-0 verloren van Wherevogels.

Zaterdag 25 maart

  • Spakenburg – OFC (zon) 1-1
  • ADO’20 – ZVC’22 5-2
  • Fortuna W. (zat) – SDOB verplaatst
  • OFC (zat) – DEM 1-2
  • Blauw Wit W – Foresters 0-3
  • WSV’30 (zat) – Sp.Krommenie (zat) 6-1
  • Alc.Victrix – ZCFC 4-1
  • DZS – RCZ (zat) 8-0
  • Wherevogels – Westzaan (zat) 6-0
  • Rood Wit Z (zat) – Vrone 0-14

Foto van Theo van Vlaanderen: WSV’30 (zat) – Sp.Krommenie (zat)

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *