Blije ambtenaren in de Ballenbak!

Twee wijkmanagers van Zaanstad vonden vandaag het geluk.

Ze mochten in het stadhuis in een heuse ballenbak met elkaar denken over vraagstukken als: ‘Hoe kan je gelukkig worden?’ en ‘Kan de gemeente bijdragen aan het geluk van andere mensen?’

Verschillende ambtenaren waagden een duik in de geluksballenbak, maar alleen wijkmanagers Erik van Druenen en David Kooi, maakten een vlog. Helaas waren ze er niet erg bedreven in (terwijl David de kunst toch heeft kunnen afkijken in zijn wijk Poelenburg).

Gelukje
Om het gelukzalige moment in de bak vol gekleurde ballen te verankeren tussen de oren, werden de blije ambtenaren daarna gedrild door geluksprofessor Patrick van Hees.

Ongelukje
De Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) onderzocht de hygiëne in ballenbakken. De uitkomst was niet best. De mensen die erin spelen zouden regelmatig ‘ongelukjes’ hebben zoals plassen, overgeven en poepen. Of dat vanmiddag gebeurd is, wordt bevestigd nog ontkend (maar dat kan zijn omdat we er niet naar gevraagd hebben).

Op de foto die we ontdekten bij Steven Geldof zien wij echter in het midden een man (?) die even gelukzalig ‘onderduikt’. Dit doet het ergste vermoeden…

steven-geldof

Het geluksmoment werd georganiseerd ter ere van Senior Beleidsadviseur Jeugd Bart Rijke die al 25 jaar in dienst van ZNSTD is!

 

Deel dit artikel:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *