Blogger uit Krommenie opnieuw aangeklaagd wegens discriminatie

Het Meldpunt Discriminatie Internet heeft aangifte gedaan tegen de website www.misdefinitie.nl en daarmee ook tegen Lewis L. uit Krommenie die verantwoordelijk is voor het blog.

Het Gerechtshof Amsterdam heeft in 2010 de beheerder van Misdefinitie al veroordeeld wegens belediging van mensen wegens hun godsdienst of ras.

Op de site zijn echter nog steeds beledigingen te vinden waarbij Lewis L. het vooral voorzien heeft op moslims, of “kankermoslims” en “neofascistische islamieten” zoals hij ze ook wel noemt:

“De wijze togadhimmi’s vonden het geen probleem dat moslims er een gewoonte van maken onze mensen te beroven, te verkrachten en met de dood te bedreigen. Door zulke radicalen, criminelen en terroristen lelijke berberapen te noemen, zou hij de waardigheid van dat tuig hebben miskend”.

Ook heeft L. het over “zandnegers”, “kamelenneukers”, “Marokkaanse en Turkse snotapen” en “wilde apen” terwijl allochtonen ook nog eens de Holocaust ontkennen volgens hem, “als die klote allochtonen hun smoel niet kunnen houden in de klas, dan rotten ze maar op naar hun eigen oerwoud of woestijn”.

Zijn tegenstanders zijn “moslimpijpende dwazen” en een “stelletje mongolen”.

Ook op YouTube zijn de zielenroerselen van Lewis L. te zien.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *