Blokker weg uit Krommenie

Maart volgend jaar sluit Blokker de winkel aan de Zuiderhoofdstraat 129 in Krommenie. Voor de afbouw is een periode van drie maanden uitgetrokken. Onderdeel daarvan is een grote uitverkoop die lokaal wordt gecommuniceerd.

Eerder werd al bekend dat het Assendelftse filiaal in het Kaaikhof van Blokker sloot.

Door Jaap de Jong

De sluiting is een onderdeel een reorganisatie, waardoor honderd van de 533 Blokker-filialen worden gesloten. Het betreft winkels die verliesgevend zijn. Door de sluiting en de ontmanteling van het hoofdkantoor gaan in totaal 1900 arbeidsplaatsen verloren.

Blokker doet geen uitspraken over de personele consequenties in Krommenie, een woordvoerder:

“We proberen altijd zoveel mogelijk collega’s te herplaatsen, maar we hebben ook al aangegeven dat er helaas arbeidsplaatsen verloren gaan bij Blokker.”

Na de sluiting kunnen klanten terecht bij de Blokkerwinkel in Wormerveer. In de Zaanstreek zijn daarnaast nog vier andere Blokkerwinkels, in Zaandam (Gedempte Gracht, Vermiljoenweg), Koog a/d Zaan (Molenwerf) en Wormer (Dorpsstraat).

Deel dit artikel:

4 reacties

 • Eja Wakker- Busquet

  Het is niet anders, weer arbeidsplaatsen weg, dat is het ergste. Naar mijn bescheiden mening heeft blokker niet tijdig de bakens verzet. Het is te hopen dat er een nieuwe winkel komt die artikelen heeft die tussen Hema- en de oude Ven D in zit. Ook nog eens in een winkelstraat weer een lege plek!

 • hans van loo

  Een winkel met een V&D gelijkend assortiment dat zou een weer een aanwinst zijn,want wat er voor terug is gekomen kun je in Zaandam zien…..

 • piet

  Jammer kwam er vaak vond het een goede winkel

 • Annelies

  Annelies, Ik vindt Blokker wel een Goede winkel maar wel een beetje aan de duure Kant, Ik denk dat het goed zou zijn een Andere huishoudwinkel die gelijke prijzen heeft als die van de action. De mensen Gaan toch besparen op hun portemonee. En wat je op Internet besteld is Niet altijd beter omdat je vaak bezorgkosten moet betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *