Bootje kopen? Vanaf € 30!

Deze stalen motorkruiser van circa 8 meter lang “is in slechte staat maar het casco is een redelijke basis om op te bouwen. Werking motor is onbekend. Het geheel heeft veel achterstallig onderhoud en dient goed onderhanden te worden genomen. Tevens is het schip vervuild.”

Wie meer dan € 500 biedt, mag het schip op komen halen in de Voorzaan. Het bootje wordt geveild op bootveiling en is aangeboden door de gemeente Zaanstad die van het wrak af wil.

De biedingen op de veiling beginnen bij € 25. Voor het exemplaar onder (instapmodel voor de knutselaar) is een bod van € 50. In totaal zijn er negen boten in Zaanstad in de veiling, de laagste bieding is € 30 voor een bootje.

Voor deze boot is de kijkdag zaterdag 24 april 2021 tussen 09:00 en 11:00 uur, de koper mag hem ophalen op zaterdag 1 mei 2021 tussen 9:00 en 11:00 uur.

“Bootveiling biedt in opdracht van de Gemeente Zaanstad ‘grachtenboten’ aan. De boten worden geveild op maandagavond 26 april vanaf 20.00 uur.” (Welke ‘grachten’ dat zijn weten wij niet, maar op Gedempte Gracht, Bloemgracht, Rozengracht en Herengracht zullen de laatste jaren weinig ‘grachtenboten’ zijn achtergelaten.

Deel dit artikel:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *