Bootje kopen? Vanaf € 30!

Deze stalen motorkruiser van circa 8 meter lang “is in slechte staat maar het casco is een redelijke basis om op te bouwen. Werking motor is onbekend. Het geheel heeft veel achterstallig onderhoud en dient goed onderhanden te worden genomen. Tevens is het schip vervuild.”

Wie meer dan € 500 biedt, mag het schip op komen halen in de Voorzaan. Het bootje wordt geveild op bootveiling en is aangeboden door de gemeente Zaanstad die van het wrak af wil.

De biedingen op de veiling beginnen bij € 25. Voor het exemplaar onder (instapmodel voor de knutselaar) is een bod van € 50. In totaal zijn er negen boten in Zaanstad in de veiling, de laagste bieding is € 30 voor een bootje.

Voor deze boot is de kijkdag zaterdag 24 april 2021 tussen 09:00 en 11:00 uur, de koper mag hem ophalen op zaterdag 1 mei 2021 tussen 9:00 en 11:00 uur.

“Bootveiling biedt in opdracht van de Gemeente Zaanstad ‘grachtenboten’ aan. De boten worden geveild op maandagavond 26 april vanaf 20.00 uur.” (Welke ‘grachten’ dat zijn weten wij niet, maar op Gedempte Gracht, Bloemgracht, Rozengracht en Herengracht zullen de laatste jaren weinig ‘grachtenboten’ zijn achtergelaten.

Deel dit artikel:

4 reacties op Bootje kopen? Vanaf € 30!

 1. Josefien Gigengack-Kan schreef:

  Kom maar door naar Krommenie. De Noordervaartdijk is zo mooi opgeknapt en langs de kant barst het van dit soort spookschipjes.

  • Rene Minnebo schreef:

   Idd maak maar schoon schip een de Noordervaartdijk, maar zolang de bootjes drijven en geen schade aanbrengen aan kade en water en men betaalt zijn liggeld zullen deze bootjes gewoon blijven liggen.

 2. Anne Thijssen schreef:

  Nou, in de Nagouw liggen ook voldoende scheepswrakken en wrakjes. Kom ook maar halen, want het ziet er niet uit.

 3. Jeroen spaans schreef:

  Ik heb interesse voor scheeps wrakken als iemand nog wat weet heelgraag jeroenspaans19@gmail.com

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.