Burgerfront beplakt stadhuis

‘Mensen hier is een woord voor en dat woord is dictatuur. En ik hoop dat het nu langzaam tot u door begint te dringen dat het niets maar helemaal niets te maken heeft met een zogenaamd virus. Lieve mensen dit is dictatuur, en sorry dat het zo zeg, maar als je dat nu nog niet ziet, dan heb je echt poep in je ogen.’

Via YouTube spreekt ondernemer (scheerspullen, pillen, poeders, massageolies, snorrenwax) Jeroen Sloendregt, oprichter van Burgerfront ons toe. Zijn front is:

‘een snelgroeiende organisatie van o.a. ondernemers, wetenschappers, media-mensen, juristen die met een bezorgde blik naar de ontwikkelingen in de samenleving kijken.’

Om de poep uit de ogen van de Zaanse bevolking te halen hebben ze het gemeentehuis beplakt. Mocht je willen aanhaken bij Jeroen en zijn ondernemers, wetenschappers, media-mensen en juristen, dan kan je je inschrijven maar NIET met een Gmail of Hotmail-adres, want daar wordt actief gecensureerd:

‘We weten niet wat het doel of de reden is van dit gebeuren, alleen dat dit gebeurt.’

Deel dit artikel:

12 reacties op Burgerfront beplakt stadhuis

 1. Jan v/d Broek schreef:

  Aan de vlag te zien wil men het oude Joegoslavië terug.

 2. John Marsh schreef:

  Beter poep in de ogen dan als vervanger voor hersenen!

 3. Jan van beek schreef:

  Iedere gek heeft zijn gebrek !

 4. p.hoogkamer schreef:

  de schoonmaakkosten kunnen toch welverhaalt worden op deze plakkers…

 5. Jaap Meeuwsen schreef:

  Nou ja zeg.
  Kritiek ? Een ander inzicht of mening over het coronabeleid ?
  Prima, maar dit stel schiet weer eens helemaal de verkeerde kant op.
  Vind de naam Burgerfront trouwens toch al een beetje eng.
  Maar goed, gelukkig mag iedereen in dit land zijn mening hebben en uiten, dat is een groot goed.
  Punt gemaakt mensen ? Nu de troep weer netjes opruimen.

 6. Wilmar Taal schreef:

  Nou, nou, nou, wat een dictatuur. Ze kunnen nog steeds hun infantiele mening op het gemeentehuis plakken, op YouTube filmpjes laten verschijnen, Facebookpagina’s openen, noem het maar op. Probeer dat eens in Noord-Korea!

 7. Mischa Bosveld schreef:

  Dictatuur? Ze moeten eens in China of Rusland gaan kijken.

 8. E. Renkema schreef:

  Ieder woord gericht aan deze malloten is er 1 teveel. Enkele reis richting Putin, Lukasjenko enz. zou het beste zijn. Doodzwijgen deze malloten.

 9. Marcel van Kampenhout schreef:

  Burgerfront, wederom bewijzen jullie dat een pond mening blijkbaar meer weegt dan een ton kennis. We spreken elkaar wel weer op de IC, wanneer jullie kinderen jullie ouders hebben besmet. Oh nee, dat mag natuurlijk niet. Nou, dan gewoon bij hun begrafenis. Want gaan jullie daar vooral en masse naar toe. Ik beloof, dat ik daarna zal helpen, jullie zelf te begraven.

 10. Kees van Buren schreef:

  Ach als je niet werkt heb je tijd om vreemde dingen te doen. Trieste mensen die zo doen, en het idiote is dat ze helemaal niets kunnen onderbouwen enof motiveren. Beetje brallen met een grote bek en de zwakken van geest stromen toe om mee te doen.

 11. Jan de Wetse schreef:

  Deze man heeft na zijn mislukkingen weer een nieuwe troef: de corona crisis uitmelken . Hij verkoopt sticker pakkeeten voor 60:euro waarmee de ondernemers zich niets aan hoeven te trekken van de nieuw maatregelen! Gewoon een sticker plakken op je deur en de tent kan open blijven ! Hahahah. nee hij betaalt niet eventuele boetes maar volgens deze “jurist” is alles waterdicht.
  Dit soort charlatans moet van de straat geplukt worden wegens oplichting!

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *