Buurtcampings in Koog a/d Zaan, Wormer, Krommenie en Zaandam

Het buurtkamperen gaat weer beginnen. Dit jaar worden er buurtcampings georganiseerd in Koog aan de Zaan, Wormer, Krommenie en Zaandam (Veldpark en Poelenburg). Assendelft gaat dit jaar niet door.

Het buurtkamperen brengt mensen van alle leeftijden en achtergronden samen en er is voor elk wat wils. Van gezamenlijke activiteiten zoals spelletjes, sporttoernooien en workshops tot rustige momenten om te genieten van de natuur en elkaars gezelschap. Het belangrijkste doel is om er een gezellige week van te maken, waarin respect en zorg voor elkaar centraal staan.

De buurtcamping is ook een plek voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen gaan. In het Koogerpark worden hiervoor zes plaatsen gesponsord door particulieren, zodat deze gezinnen ook kunnen genieten van de buurtcamping en het vakantiegevoel.

Zie hieronder wanneer er een buurtcamping wordt georganiseerd bij jou in de buurt: 

  • Wormer: De buurtcamping bij zwembad Het Zwet van 21 t/m 24 juli
  • Koog aan de Zaan: De buurtcamping in het Koogerpark van 21 t/m 23 juli 
  • Zaandam: De buurtcamping in ’t Veldpark van 21 t/m 24 juli
  • Krommenie: Buurtcamping Agathepark, van: 20 t/m 23 juli
  • Zaandam: Buurtcamping Poelenburg van 21 t/m 23 juli*

Assendelft: Buurtcamping Groen Waterrijk gaat dit jaar niet door (het werd te zwaar voor de begeleiders om 3 dagen/nachten te helpen naast hun eigen leven en gezin)

Informatie over de campings en tickets zijn te vinden op debuurtcamping.nl.

* Op de site van Buurtcamping is geen link naar Poelenburg te vinden, wel op Facebook-pagina van Poelenburg Beach. Poelenburg is voor het eerst dit jaar, wijkmanager Erik van Druenen: “we hebben eigenlijk volgens mij nog nooit een echte buurtcamping in Poelenburg gehad. De doelgroep is volgens mij niet zo van de camping en kinderen buiten laten slapen. Dit jaar staat het wel op de planning op Poelenburg Beach.”

Door Silva Honig (De Orkaan), foto boven: Veldpark, onder affiche Wormer

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Arie de Boer

    moeder was weduwe , mochten toen een week kamperen van Humanitas dat was heel fijn heb dit nooit vergeten ben blij dat kinderen van minderbedeelden nu ook een paar fijne dagen .👍😃🫕hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *