CDA over A8-A9 in Krommenie

Het zou een bijeenkomst in het hol van de leeuw kunnen zijn. Dat wil zeggen als het CDA de nul-plus-variant van de A8-A9-verbinding zou verdedigen.

Maar sinds de ondergrondse variant door het bovengrondse viaduct-plan is vervangen (die waarschijnlijk ook nog eens duurder is dan de Heemkerk- of Golfbaan-variant) kent dat plan weinig supporters meer.

Deze CDA bijeenkomst staat desalniettemin in het teken van de drie voorkeursalternatieven voor de A8-A9. De partij wil in gesprek over de noodzaak voor deze verbinding en de voor- en nadelen van elk alternatief. (Dus ook de Assendelvers die de tunnel onder hun dorp gebouwd zien worden zijn welkom.)

Op de bijeenkomst zijn CDA’ers uit Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk en Zaanstad aanwezig plus Hermen de Graaf, lid van de Provinciale Staten en Tweede Kamerlid en kandidaat op de lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen Pieter Heerma (nr. 7).

Het begint vanmiddag om 14:00 uur in De Pelikaan, Kervelstraat 185-A in Krommenie.

Op de foto boven v.l.n.r. Hermen de Graaf, Pieter Heerma en Marc Wit (raadslid Zaanstad).

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Rom

  Welke variant ook, eerst zal het verkeersinfarct op de A8 in de middagspits moeten worden opgelost. Daar is niet doorheen te komen. Als er een aansluiting naar de A9 bij komt zonder oplossing hiervoor is Zaanstad niet meer bereikbaar.

  • Boon

   Maar is dat infarct het probleem van de A8 of van de haastige links rechts coureurs die de A7 moeten hebben . Zie toch veel scheurders die eerst helemaal links alles in willen halen en dan op het laatste moment toch weer rechts eraf moeten.

 • vaartje197

  ik denk dat als het CDA zich er mee gaat bemoeien dat er dan aan het begin en het eind een kerk wordt gebouwd, en ongeveer in het midden moet je, om de file’s te ontwijken, staand het Wilhelmus zingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *