Crowdfunding voor nieuwe EP The Damned and Dirty

Het Zaanse Blues-duo The Damned and Dirty wil € 5.500 via het crowdfunding-platform Voor de Kunst ophalen om een nieuwe EP te laten produceren.

Met nog een maand te gaan staat de teller al op bijna € 3.000 (54 procent). Dus dat moet lukken, maar “Een klein beetje aandacht is meer dan welkom” aldus  zanger en mondharmonica-speler Kevin de Harde.

Het duo bracht al vier albums uit, waarvan er drie een award wonnen voor Beste Nederlandse Blues Album. Deze albums zijn allemaal door The Damned and Dirty zelf opgenomen, geproduceerd en uitgebracht.

De nieuwe EP wordt samen met de Belgische producer en drummer Mario Goossens (Triggerfinger) gemaakt. De opnames zijn in ‘The Gorio Hills’ in Limburg.

Het duo wil met de nieuwe plaat een groter publiek bereiken met een nieuwe sound:

“ruiger en vuiger dan ooit en met meer pop-invloeden, zonder die onmisbare soul kwijt te raken.”

Op hun eigen website houden ze de gulle gevers op de hoopte van de voorbereidingen. Wie € 20 stort krijgt de EP thuisgestuurd. Voor € 60 krijg je twee gesigneerde EP’s en twee toegangskaarten voor de release show in november. Voor € 150 komt je naam op de EP, voor € 400 komt het duo bij je thuis spelen! (Al één gever heeft daarop ingetekend.)

(O ja, als het niet lukt krijg je gewoon je geld weer terug.)

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *