De Bedstee weg uit de Vinkenstraat

Een Vinkenstraat zonder De Bedstee is haast niet in te denken, maar we zullen eraan moeten wennen.

Na ruim 27 jaar verhuist de beddenspeciaalzaak, waar wij ooit ons eerste traagschuimmatras kochten, naar de Pieter Ghijsenlaan op het Zaanplein in Zaandam.

Wij ontvingen het volgende bericht:

‘Sinds de start in 1990 is De Bedstee uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, onder leiding van Dirk en Bert Boomsma. Het winkelpand is in de loop der jaren regelmatig verbouwd en vergroot waarbij de laatste verbouwing krap een jaar geleden is afgerond. Toch is nu de tijd gekomen om de stap te zetten naar een ruimere winkel op een beter bereikbare plek. (tekst gaat verder onder de foto):

De Bedstee hoopt in april haar deuren te openen op het Zaanplein. De winkel is dan te vinden naast Lichtplaza en boven Nils Homestore. Ook op deze plek blijven het persoonlijke advies en de servicegerichte aanpak het uitgangspunt. Kortom De Bedstee is en blijft dè complete speciaalzaak voor uw nachtrust!’

Deel dit artikel:

2 reacties

  • martin kruijt

    jammer weer een goede zaak weg. zal weer horeca worden.

    • Niceau

      Huh? Ze gaan naar een veel betere locatie.. Het is juist goed om te lezen dat zo’n familiebedrijf blijft bestaan en groeit. Daarnaast – horeca in de vinkenstraat.. Dat is niks, en dat wordt tevens ook vast niet toegelaten door de gemeente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *