Op maandag 30 oktober kunnen geïnteresseerden bij brandweerkazerne Vermiljoenweg in Zaandam zelf (vrijblijvend) ervaren en beleven wat het brandweerwerk inhoudt. De brandweerpost organiseert deze avond om mensen om te enthousiasmeren voor het werk als vrijwilliger.

Bij een open oefenavond maak je kennis met de brandweervrijwilligers en de kazerne bij jou in de buurt. Tijdens deze avond vertelt de brandweer in een presentatie alles over het werk van de brandweer en wat het inhoudt om brandweervrijwilliger te zijn.

Daarna mag je zelf actief meedoen en ervaren wat het brandweerwerk inhoudt. Er worden verschillende kleine oefeningen gehouden op de kazerne aan de Vermiljoenweg. De oefenavond begint om 18.30 uur en aanmelden kan via de QR code op de flyer (hieronder) of via het aanmeldformulier.

Word jij de nieuwe collega bij de vrijwillige brandweer?

Heb je altijd bij de brandweer willen werken, maar je huidige baan niet willen opgeven? Ben je na deze avond enthousiast geworden voor het uitdagende en afwisselde werk als vrijwilliger? Dan zou jij zomaar de nieuwe vrijwillige brandweerman/-vrouw bij brandweerkazerne Vermiljoenweg kunnen worden!

Tekst: De Orkaan Redactie, bron en foto: Brandweerkazerne Vermiljoenweg (kring 1)