De Koffiezaak Verskade stopt (persbericht 1:1)

Per 1 mei aanstaande stopt De Koffiezaak Verskade B.V. met het exploiteren in Coöperatie De Verskade. Het aandeel van de Coöperatie De Verskade is verkocht aan restaurant / exploitant JP1889 in de Verkadefabriek te Zaandam.

In de huidige mix van ondernemers kon De Koffiezaak afgelopen jaren onvoldoende groeien. We hebben jarenlang geprobeerd voor die groei een ondernemer te vinden met een zelfstandig lunchconcept zonder drank als aanvulling in de Coöperatie, helaas hebben we die niet gevonden. 

De Barista’s van De Koffiezaak blijven met gastvrijheid, toewijding en plezier je favoriete koffies maken in de vier andere vestigingen in Zaandam en Wormerveer, dus we zien je graag daar!
Nogmaals dank aan alle loyale koffievrienden en coffeelovers in de afgelopen jaren.
Tot snel!

Deel dit artikel:

7 reacties op De Koffiezaak Verskade stopt (persbericht 1:1)

 1. Oliver de Wit schreef:

  Als Koffiezaak verslaafde heb ik er begrip voor.

  Verskade is op zich een leuk concept, maar ik pak toch vaker een koffie bij hun locaties in Hermitage, AH XL & Gedempte Gracht.

 2. Boy Janki schreef:

  Dat is haast niet te bevatten eerst onze sportschool, nu onze koffietent het is om te huilen.

 3. Frans de Boer schreef:

  Ik sluit mij helemaal aan met het commentaar van Boy Janki.
  Veruit de beste koffie in de Zaanstreek .

 4. de Nijs schreef:

  Wil dat zeggen dat de Verskade wel blijft en alleen de Koffiezaak verdwijnt? Er blijft dan steeds minder over om die kant op te gaan. Wel jammer, echt goeie koffie en fijne plek om daar met vrien(innen) af te spreken.

 5. C v Wijk schreef:

  Wat jammer !! Vond dit eigenlijk de enige echt leuke koffie plek in Zaandam zo in combi met de bakker. Kunnen jullie niet toch blijven? Dacht dat het populair was!

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.