De Koffiezaak Verskade stopt (persbericht 1:1)

Per 1 mei aanstaande stopt De Koffiezaak Verskade B.V. met het exploiteren in Coöperatie De Verskade. Het aandeel van de Coöperatie De Verskade is verkocht aan restaurant / exploitant JP1889 in de Verkadefabriek te Zaandam.

In de huidige mix van ondernemers kon De Koffiezaak afgelopen jaren onvoldoende groeien. We hebben jarenlang geprobeerd voor die groei een ondernemer te vinden met een zelfstandig lunchconcept zonder drank als aanvulling in de Coöperatie, helaas hebben we die niet gevonden. 

De Barista’s van De Koffiezaak blijven met gastvrijheid, toewijding en plezier je favoriete koffies maken in de vier andere vestigingen in Zaandam en Wormerveer, dus we zien je graag daar!
Nogmaals dank aan alle loyale koffievrienden en coffeelovers in de afgelopen jaren.
Tot snel!

Deel dit artikel:

8 reacties

 • Oliver de Wit

  Als Koffiezaak verslaafde heb ik er begrip voor.

  Verskade is op zich een leuk concept, maar ik pak toch vaker een koffie bij hun locaties in Hermitage, AH XL & Gedempte Gracht.

 • Boy Janki

  Dat is haast niet te bevatten eerst onze sportschool, nu onze koffietent het is om te huilen.

 • Frans de Boer

  Ik sluit mij helemaal aan met het commentaar van Boy Janki.
  Veruit de beste koffie in de Zaanstreek .

 • Wil dat zeggen dat de Verskade wel blijft en alleen de Koffiezaak verdwijnt? Er blijft dan steeds minder over om die kant op te gaan. Wel jammer, echt goeie koffie en fijne plek om daar met vrien(innen) af te spreken.

 • C v Wijk

  Wat jammer !! Vond dit eigenlijk de enige echt leuke koffie plek in Zaandam zo in combi met de bakker. Kunnen jullie niet toch blijven? Dacht dat het populair was!

 • Valentina Ritter

  Nu een paar maanden later mis ik de koffiezaak nog steeds. De koffie van JP kan niet aan de kwaliteit van de koffiezaak tippen en het personeel is kleurloos en saai sinds die leuke meid met wilde krullen weg is van JP. Wel goed voor mij want ik ga er niet meer zo vaak heen, was verslaafd aan de Koffiezaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *