De mooiste rotonde van de Zaanstreek #3 Dodonaeusstraat Poelenburg (filmpje)

Op het groenbeleid van Zaanstad is best wat kritiek. Mondige burgers kijken en denken mee, en de mengingen en oordelen zijn niet van de lucht. 

We participeren ons een slag in de rondte en daarbij is het fijn om oog te hebben voor het positieve.

Ons viel op dat er op sommige rotondes in de Zaanstreek prachtige planten zorgen voor de komst van insecten. Bijen, wespen, vlinders… Dit verdient een dikke vette veer! 

En het inspireerde tot een zoektocht, noem het een queeste zo je wilt, naar de allermooiste rotonde van de Zaanstreek. We zouden het fijn vinden als je ons daarbij helpt: tip ons een mooie rotonde (ovonden en achtjes doen ook mee).

Vandaag tonen we je de rotonde bij de moskee. Wat een kleuren, bloei en beweging!

Na het filmpje tikken we verder: 

Oproep

Als jij een mooie rotonde kent in de Zaanstreek (Zaanstad, Wormerland en Oostzaan), dan horen we het graag! We maken er dan een filmpje van, maar als je zelf wil filmen of fotograferen dan is dat natuurlijk ook welkom! Mail naar: info@deorkaan.nl

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Yede Bruinsma

    Maar de rotonde is niet onderhouden door de gemeente. Maar door hovenier met bestand van zaken. Gesponsord door de bedrijven die er reclame maken. En tja wie weet geeft de moskee ook wel wat voor een mooi plaatje 🙂

    Het groen de bermen en vluchtheuvels door gemeente uitbesteed aan werkdom zien er heel anders uit 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *