De nieuwe Aldi

Afgelopen week, op vrijdag 15 juli, opende Aldi pal naast de nieuwe Lidl die daar in april open ging. Lidl zit op nr. 5, Aldi op 5b.

Beide parkeerplaatsen aan de H.G. Scholtenstraat staan behoorlijk vol. Zaandammers doen graag boodschappen, en het liefst zo voordelig mogelijk.

De winkel in De Koog is als gevolg van de opening van de nieuwe vestiging gesloten, ook op 15 juli. Het mini-winkelcentrumpje aldaar maakt nu een mistroostige indruk, met tegenover de lege Aldi de al jaren leegstaande Chios.

aldi koog

En nogmaals de nieuwe vestiging die elke dag open is van 8:30 tot 21:00, op zondag van 10:00 tot 19:00.

aldi nieuw

Deel dit artikel:

9 reacties

 • Marco

  Vrijdag 15 juli
  Soms zijn jullie nog erger dan het NHD.

 • De Orkaan

  Dank voor het compliment!

 • Ursula

  De opening was op vrijdag 15-7. En de vele auto’s waren van bobo’s. Niet van klanten. Geen echte openings stunt, geen cadeautjes of kortingsbon voor de volgende week. Wel proefpakket brood, boterkoek proeven of rozijnenbrood proeven. Maar dat werd alleen aangeboden als iemand eraan dacht om dat te gaan doen. De paden stonden vol met bobo’s er was dus geen doorkomen aan.

 • Willemsen

  Zo een lidl en een aldi vlak naast elkaar. In Oostzaan kon blijkbaar Appie H. een vestiging van aldi tegenhouden. Een heel merkwaardig gekonkel vond toen plaats in de gemeenteraad. Eigenlijk rijp voor een wob om na te gaan wat daar allemaal zo heeft gespeeld.

 • Marco

  Nou Willemsen, in de jaren ’80 bleek het bijna niet mogelijk een Dirk vd Broek te openen in Oostzaan. Zelfde WOB-verzoek?

 • Marco

  Zeg redactie van de Orkaan. Zo’n datumfout kunnen jullie makkelijker veranderen dan het NHD. Dus hup. Het staat echt HHHHHEEEEEEELLLLLL slordig.

 • De Orkaan

  wij schamen ons diep… 15 was vrijdag

  • M.

   Jullie schrijven pal naast de nieuwe Lidl die daar een maand geleden open ging.
   Volgens mij was de Lidl half april al open? Dus 3 maanden ipv vorige maand…

 • De Orkaan

  Klopt. Lidl ging op 13 april open. Is nu veranderd. De foto’s en de waarneming van het goed gevulde parkeerterrein zijn niet van de openingsdag maar van zaterdag 16.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *