De OrkaanJunior: Reclame! (filmpje)

De Orkaan is dol op reclame, vooral omdat wij de inkomsten heel goed kunnen gebruiken om bijvoorbeeld de website te verbeteren (best nodig!), de nieuwsbrief te versturen (kost geld!), en om af en toe een broodje of een bitterbal te kunnen kopen.

Wel willen we graag achter ‘onze’ producten kunnen staan, en voor dit OrkaanJunior-item steken wij onze handen in het vuur.

Vanzelfsprekend is er voor betaald om dit via deze etalage te mogen tonen: en wel met een eerlijke, smakelijke prei (na het filmpje tikken we verder):

Op dinsdagmiddag van 15:00 uur tot 16:00 uur kan je op schooldagen (h)eerlijke en verrassende producten kopen bij de moestuinwinkel op het plein van De Bijenkorf in Assendelft. We kunnen er een hoop over tikken, maar het filmpje spreekt boekdelen.

De productie van de commercial was in handen van de Junior-redactie. Bestaande uit Lynn (filmwerk), Mike, Brian, Ruben, Reinier, Toby en Thijs. Feline en Sep horen ook bij de redactie, maar zij waren helaas afwezig.

___________________

De OrkaanJunior in de klas

Met De OrkaanJunior maken we nieuws in de klas of daarbuiten. Ook zijn we dol op het maken van nepnieuws (dat mogen we op ‘de echte Orkaan’ alleen op 1 april). Door het maken van nepnieuws herkennen we het op andere plekken eerder.

Reclame is weer een andere tak van sport. De Junior-redactie besloot tot dit uitstapje omdat ze wilden laten zien waarom de tuin zo fijn was. Binnen de kortste keren werd het zo’n positief verhaal dat we besloten er een commercial van te maken. De montage is van De Orkaan, script, uitvoering en filmwerk van de Junior-redactie.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *