De Zaanse Beursvloer vindt aankomende donderdag, 19 oktober, weer plaats in de Bullekerk. Tijdens deze bijeenkomst wisselen bedrijven en maatschappelijke organisaties/initiatieven van 15.30 – 17.00 uur vraag en aanbod uit. Met gesloten beurzen. Je kan wat vragen en je kan wat aanbieden. Ouderwetste ruilhandel dus.

Het kan letterlijk van alles zijn op het vlak van menskracht, materialen of kennis. Vorig jaar waren de aanbieders onder andere: Rabobank (vergaderruimte), Duijn Bloem Vos advocaten (juridisch advies) en Fred Wolf (fotografie) aanwezig. Natuurlijk was De Orkaan er ook bij om publiciteit aan te bieden.

De hulpvragen kwamen onder andere vanuit Buurtgezinnen (sponsor voor sinterklaasfeest), Het Sociale Winkeltje (bestuursleden) en Weggeefwinkel Nix (winkelruimte).

Vorig jaar sloten de aanwezige ondernemers en maatschappelijke organisaties/initiatieven, onder toeziend oog van Zaannotarissen, 50 matches met een gekapitaliseerde waarde van € 81.123. De Zaanse Uitdaging verwacht dit resultaat aankomende donderdag ruim te overtreffen.

Wil je ook deelnemen aan de Zaanse Uitdaging? Meld je dan nu nog aan op de website van de Zaanse Uitdaging. De inloop is vanaf 15.00 uur, Westzijde 75 in Zaandam. Na afloop is er een (netwerk)borrel.

Tekst: De Orkaan Redactie, Bron en foto: De Zaanse Uitdaging