Babino wint Ondernemingsprijs

In een bomvol Zaantheater, tijdens de 30ste Zaanse Ondernemersdag is zojuist de startersprijs uitgereikt aan Clean Foods, en de ondernemingsprijs aan Babino.

Echt hoge ogen gooide echter Dick Dekker die de penning van Zaanstad kreeg toegekend voor zijn ‘sociale ondernemerschap’.

De penning ontving hij uit handen van wethouder Gerard Ram omdat burgemeester Hamming in de lappenmand zit. Dekker ontving de eer onder meer vanwege zijn werk voor Zaan de Wandel, het Anna’s Huis en ’t Lokaal.

De race om de ondernemingsprijs ging dit jaar tussen Babino, Beets en Singeling. De PDZ-Trias Jeugdjury koos voor ook voor Babino.  Henk Lafeber van Laco BV, de winnaar van vorig jaar reikte de prijs uit.

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Fred Henneke

    Naast een werkelijk fantastische avond op de Zaanse Ondernemersdag 2018 (chapeau voor de organisatie)en mooie winnaars van de verschillende prijzen, was inderdaad dit spotlight en ere-burgerschap van Zaanstad voor Dick Dekker een geweldig moment. Een bevlogen en betrokken mens die op meerdere vlakken verschillende ballen in de lucht houdt, en daarnaast een bedrijf runt. Sociaal betrokken, mooie ondernemer. Dick: gefeliciteerd en ik hoop dat het minuten durende applaus gisteravond van bijna 500 collega ondernemers je verder inspireert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *