Dit jaar wel Kaike & Koiere in Zaandijk

In 2020 kon voor het eerst sinds 1994 de jaarlijkse wandel vrijmarkt (Kaike & Koiere) in Zaandijk vanwege corona niet doorgaan.

Dit jaar wordt de traditie weer opgepakt: een markt 2.0 (met de 1,5 meter regel) onder het motto ‘geen gesleur, verkoop uw oude spullen bij de voordeur!’

Sinds 1994 organiseert de Stichting Zaandijk Leeft een jaarlijkse markt. De eerste keer als onderdeel van de Zaandijk500 feestweek en daarna ter afsluiting van de zomer. De Kaike & Koiere markten zijn voor Zaandijk jaren de bron geweest waaruit de andere activiteiten zoals de intocht van Sinterklaas werden betaald.

De Zaandijker wandel vrijmarkt staat gepland voor zondag 12 september 2021 van 10.00 t/m 17.00 uur. Je kunt je tot 22 augustus inschrijven bij Zaandijk Leeft. Deelname is gratis, een donatie wordt gewaardeerd maar hoeft zeker niet.

Het gaat niet om commerciële verkoop, de markt is bedoeld voor hobbyisten, handgemaakte creaties of tweedehandse artikelen. Iedere Zaandijker kan de verkoper worden vanuit de eigen voortuin of vanaf de eigen stoep.

Foto’s van een vorige editie (nog in de 1.0 modus).

Deel dit artikel:

8 reacties op Dit jaar wel Kaike & Koiere in Zaandijk

 1. Edith scholten schreef:

  Ik wil me graag inschrijven

  • Patrick Leering schreef:

   Beste Edith,
   Je kan je inschrijven om spullen te verkopen via de website Zaandijk Leeft. Voor de wandeltocht hoef je je niet in te schrijven. Zal in de eerste week van september bekend worden gemaakt.

 2. Erik Schouten schreef:

  Dus zal Zaandijk, Zaandijk weer blijven

 3. Pauline zwenne schreef:

  Dus alleen voor bewoners van Zaandijk?

 4. Inez Ferdinandus schreef:

  Dit jaar weer geen Zaanse Broeder op de dijk!!! Maar toch trek. Kijk dan op FB pagina Zaanse Broeder

  • Patrick Leering schreef:

   Beste Inez,
   De Zaanse Broeder kan je op de stop voor je deur verkopen. Als je je inschrijft zorgen wij dat de wandelaars al wandelend van de Zaanse broeder kunnen genieten.

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.