Dit was de camperplek bij station Zaandijk Zaanse Schans

Zaanstad onderzoekt drie opties voor campers: de Hemmes (Zaandam), het gebied bij De Nagouw en voetbalvereniging Hercules (Jagersveld, Zaandam) en de locatie tussen de A8 en zwembad Zaangolf in Koog a/d Zaan.

De camperplek bij station Zaandijk Zaanse Schans is inmiddels verdwenen. Maar hoe ziet dat er nu uit?

De camperplek aan de Wezelstraat werd eerst een Coronaprikparking en is nu al maanden een dependance van aannemer Van Gelder (incl. vuilnisbelt van lunchende medewerkers). Petra Hoogkamer maakte de foto’s.

Opslag van bouwmateriaal
Containers en Big Bags
Resten van de lunchpakketten
Deel dit artikel:

6 reacties

 • Wesky Badhi

  Weer bedrijven in een slecht daglicht plaatsen zonder je suggesties hard te kunnen maken wnr houd het een keer op diep triest

 • EP Oud

  Een camperplaats in prima, maar als je voorzieningen aanlegt mag de gebruiker daar best voor betalen. Niet alleen voor de plek maar ook voor toeristenbelasting net als in hotels, B&B’s, etc.

 • Ria Gijssen

  Heb jij dan gezien wie het daar gedumpt heeft? Misschien de fotomaakster wel! En komt de Orkaan zo aan zijn info.

 • Siem van Westen

  Deze vuilnisbelt bij station Zaanse Schans is deels in gebruik voor parkeren en de firma van Gelder. Het overgrote deel is bezaaid met vuilnis. Het terrein is een prima plek voor take-awaynuttigers, sportouders, lachgas gebruikers, afwerkers en mensen met hoge nood. Een triest geheel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *