Drijvend terras Delifrance bijna klaar voor gebruik

Na de terrasboot bij Het Groene Pandje komt er nog een terras op het water in het Stadshart Zaandam.

Aan de oevers van het water naast Delifrance laat de broodjes- en koffiezaak een drijvende terras plaatsen dat gistermiddag bedrijfsklaar werd gemaakt, valkbij de plek waar het moet komen.

Helaas is het terras net niet met de Pinkster, klaar maar halverwege volgende week (dus rond 27 mei) kan het in gebruik genomen worden.

Terraszitters kunnen dan naar de overkant zwaaien, waar het terras van hotel Inntel ook boven het water is gebouwd.

Het terras in aanbouw, de laatste van de banken (in totaal voor 24 gasten) werden er gistermiddag ingehesen.

terras delifrance

En hier moet het terras komen:

delifrance

Deel dit artikel:

5 reacties

 • zaankantje

  Wat een misser lijkt net een wachtruimte voor bij het treinstation. Totaal geen sfeer had liefer een terras als ’t Skip van het groene pandje gezien in onze gracht.

 • Neeltje

  Smaken verschillen, want ik vind het leuk. Leuk gevonden, dat ‘wachtruimte’ idee op de hoek van Zaandam-station! Delifrance is toch meer een ‘even snel een broodje eten’ terwijl je bij het Groene Pandje echt even de tijd neemt. Van mij dus een duim omhoog!

 • Hans Kuyper

  En ik begrijp nu pas waar die loze traptreden al die tijd op hebben liggen te wachten! Doe mij maar een broodje ossenworst met alles d’r op!

 • Delifrance Zaandam

  Beste lezers,
  Helaas is ons terras niet voor de Pinkster bedrijfsklaar, zoals hier geschreven is. Het wordt halverwege volgende week. Nog even geduld.. en dan van harte welkom, bienvenue!

 • Czaar Peter

  Ik snap nu waarom er op dat bord staat “binnenkort een uniek terras”, wie verzint er nu z’n oerlelijk terras, hoe prop ik zo veel mogelijk mensen op een oerlelijk ponton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *