‘Duurste stukje straat’ weer op de schop (filmpje)

‘Het duurste stukje Oostzaan’ beweert Anja Visser (CDA). Ze liep toevallig langs toen wij gisteren poolshoogte namen bij ‘het gat voor de HEMA’. 

Een echt gat is het niet, maar we kunnen spreken van een kuil dwars door het zebrapad. Het stuk straat heeft de afgelopen tijd meerdere keren opengelegen en het wordt er niet beter op. 

De laatste keer dat er aan de waterleiding onder het wegdek van de Kerkbuurt werd gewerkt was 20 december. Een deel van Oostzaan zat toen zonder water. Na het dichtgooien en herbestrating ontstond langzaam maar zeker de kuil waar je met beleid doorheen moet rijden als je auto je lief is. Na het filmpje tikken we verder: 

Borden rond de kuil melden dat het stuk aankomende dinsdag (de 11e) weer op de schop gaat. Voor wie de rekening is weten we niet precies. Woordvoering Oostzaan laat weten dat het een zaak is van PWN. Zij zijn dan ook degene die de uitvoerder selecteren. Daar heeft Oostzaan niets over te zeggen. Het idee van Anja om Oostzaner expertise in te huren zou dus bij PWN geplugd moeten worden.

Verder wordt er dinsdag niet verwacht dat het water er weer af gaat meldt dezelfde woordvoerder:

‘Dat zou 5 dagen van tevoren aan de bewoners moeten worden gemeld.’

Of de ellende onder de grond voorgoed is opgelost na de 11e gaan we meemaken. Gelukkig zit burgemeester Polak eerste rang: vanuit het gemeentehuis kan hij prima toezicht houden op het werk.

Deel dit artikel:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *