Earth Day Pubquiz in Groote Weiver

Op 22 april is het wereldwijd Earth Day. In de Zaanstreek wordt dat opgeluisterd door een PvdA-Earth-Day-Pubquiz in de Groote Weiver.

Tijdens Earth Day wordt wereldwijd stilgestaan bij het behoud van onze planeet. Wij zijn Zaankanters van de PvdA Zaanstreek organiseert een interactieve Pubquiz onder leiding van René Tuijn.

Het wordt volgens de organisatie “gezelligheid, onderlinge strijd, leerzaam en toegankelijk”.

Om 20.00 uur start de inloop voor de quiz, de eerste vraag wordt rond half 9 gesteld. De quiz wordt gespeeld in teams van 2 tot 5 personen. Je kunt je aanmelden als team, maar ook alleen. Op de avond zelf worden ook teams gevormd. Aan de quiz zijn geen kosten verbonden.

Duurzaam & Verantwoord
Iedere ronde wordt ingeleid door een gast. Namens Transistion Town Zaanstad doet Jacob Spaander de ronde over duurzame voeding. Thecla Graas van de Zaanse Energie Koöperatie doet een rondje duurzame energie. Namens TAUW doet Umut Ucar wateroverlast en hittestress. Eylem Koseoglu gaat over het verantwoord winkelen. Frank Kessel van stichting Duurzaan doet de slotronde.

Deelnemers kunnen om 18.00 aanschuiven voor een (duurzame) vegetarische maaltijd voor 6 euro (PvdA leden eten gratis!).

Meeëten? Voor 19 april aanmeld. Aanmelden voor de quiz kan op de avond zelf, maar liever vooraf bij René Tuijn.

Waar? Groote Weiver, Industrieweg 1a in Wormerveer. Wanneer? Vrijdag 22 april 2016. Hoe laat? Eten: 18:00 uur, inloop quiz: 20:00 uur, start: 20:30 uur

Op de originele Orkaan-foto de quizmaster toen hij eind november de felbegeerde titel van “best-gekleedde-raadslid-in-Zaanstad” in de wacht sleepte.

Ps. Om deze quiz te winnen moet je van goeden huize komen: 50% van de Orkaan-redactie speelt mee.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *