Een nieuw bestuur (v/v) met ‘een mix van bekende gezichten en nieuwe energie’. ZaanLinQ, de netwerkorganisatie voor Zaanse ondernemers (v/v) heeft vers bloed in haar bestuur. 

Nadat Amber Hackman in november vorig jaar afscheid nam als voorzitter werd die functie geinterimmd door Linda Hoorn, Natasha Kouznetsova en Brenda Eerdhuijzen. Die laatste twee blijven in het bestuur als respectievelijk penningmeester en secretaris, maar de hamer wordt door gegeven aan Fiona Hoogmoed. 

Al in januari stelde de nieuwe voorzitter (v) zich voor op de website van ZaanLinQ (“Mijn passie ligt in het organiseren van schilderworkshops en -lessen vanuit mijn atelier ‘In de Hoge Hoed’. Voordat ik de sprong naar het ondernemerschap maakte, was ik mediastrateeg bij diverse mediabureaus”), maar wij ontvingen gisteren pas het persbericht over de presentatie van het vernieuwde bestuur. Wellicht zit er een mediastrategie achter die wij stukjestikkers niet begrijpen. 

Hoe dan ook, de volgende bijeenkomst in de frisse samenstelling (v/v) is op dinsdagavond 10 april bij Yogadreams in Zaandam: 

‘en alle Zaanse onderneemsters en ondernemende vrouwen zijn welkom. Marianne Winter, ZaanLinQ-lid en professioneel organizer, zal een lezing geven over haar boek ‘Geniet meer van minder’, waarbij ze deelnemers uitdaagt om van de automatische piloot af te stappen. Uiteraard is er uitgebreid gelegenheid om te netwerken. Deelnemers, ook niet-leden, ontvangen een exemplaar van het boek en kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst op www.zaanlinq.nl.’

Door: Merel Kan, informatie persbericht en website ZaanlinQ