Netwerkontbijten met nieuw college

Een eitje eten met Harrie van der Laan (POV), René Tuijn (PvdA), Stephanie Onclin (VVD), Natasja Groothuismink (ROSA), Wessel Breunesse (GroenLinks) en Gerard Slegers (CDA)… wie wil dat nou niet? Zij vormen het nieuwe college in Zaanstad.

Samen sloten ze het coalitieakkoord 2022-2026 ‘Slagen maken’. Een akkoord vol goede bedoelingen waarin veel beoogdgestreefd en onderzocht wordt.

Vanzelfsprekend ontbreekt de ambitie elkaar te versterken ook niet, en dat betekent dat er genetwerkt moet worden. Dat gebeurt op woensdag 13 juli. Dan organiseren De Maatschappij Zaanstreek-Waterland, De Corner en ZaanLinQ een kennismakings- en netwerkontbijt bij Broedplaats De Hellema. Uit de uitnodiging:

“Tijdens het kennismakings- en netwerkontbijt maak je kennis met de bestuurders en zij met ons. Ook wordt het nieuwe collegeprogramma toegelicht, waarbij zes thema’s de rode draad vormen en de uitvoering centraal staat. Wij hopen dat het college en de ondernemers deze kennismaking benutten om te verkennen hoe we elkaar kunnen versterken en wat we kunnen afspreken om na deze ochtend de kennismaking voort te zetten.”

Als je erbij wil zijn dan moet je snel zijn: er zijn slechts 70 plekken. Om 7:30 uur word je verwacht (eventueel in pyjama). Gratis aanmelden kan hier

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *