Ook op de 3e avond van de FEBO Zaanstad Cup wisten de Zaanse voetballiefhebbers de weg naar Sporting Krommenie goed te vinden. Het toegestroomde publiek kreeg weer meerdere spannende en spectaculaire wedstrijden voorgeschoteld met soms goed voetbal en prachtige doelpunten.

In poule A zorgde vv Jisp in de openingswedstrijd tegen zvv Zaandijk voor een grote stunt door verdiend met 2-0 te winnen. En tegen Sporting Krommenie waren ze zelfs dichtbij een 2e stunt, toen ze op voorsprong kwamen. De titelverdediger wist de achterstand echter alsnog om te buigen en plaatste zich daarmee als eerste voor de halve finale.

Hercules Zaandam heeft in poule B de beste papieren voor het bereiken van de halve finale. De ploeg won gisteren van ZCFC en FC Zaanstreek en is met 7 punten koploper in de poule. De enige overgebleven concurrent is Fortuna W (zat) dat morgenochtend nog de tegenstander is in de laatste poulewedstrijd.

Bij de vrouwen krijgen we dit jaar sowieso een nieuwe winnaar. In poule A zijn KFC VR (winnaar 2021) en titelverdediger zvv Zaandijk VR namelijk uitgeschakeld voor een plek in de finale. De Beloften van Telstar wisten gisteravond te winnen van zowel zvv Zaandijk VR als vv Assendelft VR  en zijn met 9 punten niet meer te achterhalen. Morgenochtend worden eerst nog de laatste poulewedstrijden gespeeld, voordat de wedstrijden om plek 1 t/m 10 gespeeld worden

Vanavond staan in poule C en D heren en poule B vrouwen de laatste poulewedstrijden op het programma. Dan wordt ook duidelijk welke 3 teams zich ook voor de (halve) finales van morgen plaatsen. De eerste wedstrijden beginnen om 18.00 uur en de laatste zijn rond 22.00 uur afgelopen.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en het programma van de FEBO Zaanstad Cup