Exclusief vorkje prikken bij Piet Boon Oostzaan

De Orkaan haalt wel eens berenhap bij Cafetaria ’t Pleintje of gaat voor de Joppiebuger (€3,50) bij Snackbar Family – beide in Oostzaan. Maar vanaf volgende maand zijn onze culinaire opties behoorlijk uitgebreid: eten bij Piet Boon! Niet zomaar eten, nee Exclusief Eten!

In december 2014 en januari 2015 is het mogelijk om een “diner in zeer inspirerende omgeving te organiseren. Een unieke kans om een avond aan de chef’s tafel te dineren in het huis van Studio Piet Boon.”

Wij zouden het graag voor u samenvatten, maar Piet Boon zegt het zelf beter dan wie dan ook, het “dinerconcept is ontwikkeld met als doel de kunst van het inspireren tot leven te brengen in exclusief event format. De partners creerden (creëerden?) daarom een kwalitatief hoogwaardig en uiterst sfeervol arrangement – inclusief bijzondere Piet Boon beleving.”

De organisatie wil het event “voor een breder publiek mogelijk maken”, daarom is het “alleen op afspraak te boeken”, en alleen op woensdag en donderdag en alleen in groepsverband.

O ja… prijzen zijn “vanaf 255,- euro per persoon exclusief BTW”. Maar voor die prijs krijgt u dan wel een 3 gangen-diner.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *