FC Amsterdam zoekt Piet Langenberg en Henk Jan Penning

Zilvermeeuwen-speler Piet Langenberg verhuisde in 1972 naar FC Amsterdam. Ook ZVV-speler Henk Jan Penning speelde ooit bij bij de tweede betaald voetbalclub in Amsterdam.

Zij waren lang niet de enige Zaankanters, maar ze zijn wel de twee spelers waar de makers van de FC Amsterdam-scheurkalender naar op zoek zijn.

Zaankanters die bij FC Amsterdam speelden waren onder meer Chris, Tom en Siem-Jan Dekker, Tjeerd Koopman, Abe van de Ban, Wim van der Horst en Rob Jansen. En Piet Langenberg en Henk Jan Penning dus. Van alle anderen hebben Rob van Zuuk, Ted Schoonenberg en Wim Veldhuisen, de makers van de scheurkalender, het adres, maar van Piet en Henk Jan niet.

De FC Amsterdam scheurkalender 2021 is tot stand gekomen met medewerking van diverse oud-FC Amsterdammers en met steun van o.a. Het Parool.

Rob van Zuuk, Ted Schoonenberg en Wim Veldhuisen, de voormalige redactie van het supportersblad van FC Amsterdam, willen de scheurkalender graag bij alle oud-spelers en stafleden laten bezorgen. Daarom hebben ze het huisadres nodig. Wie informatie heeft kan dat bij de reacties kwijt of mailen naar fcamsterdam@gmail.com.

Henk Jan Penning in FC Amsterdam tenue
Piet Langenberg (links in beeld) .
Transferbericht Piet Langenberg, Leidsche Courant, augustus 1972
Deel dit artikel:

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *