FEBO Zaanstad Cup #2 Veel doelpunten!

Ook de tweede avond van de FEBO Zaanstad Cup was weer een succes te noemen met op de 3 velden van vv Assendelft mooie wedstrijden en veel doelpunten. 

Poule B Vrouwen

De avond begon meteen met een kraker, namelijk de herhaling van de finale vorig jaar. Titelhouder KFC VR (zon) kwam nog wel op voorsprong, maar moest uiteindelijk met 1-2  buigen voor WSV’30 VR. De ploeg uit Wormer wist ook de 2e wedstrijd tegen KFC VR (zat) te winnen en gaat daardoor aan de leiding in de poule. 

Poule C

Fortuna W. (zon) zette zijn favorietenrol meteen kracht bij door in de eerste wedstrijd met 8-0 te winnen van Rood Wit Zaanstad. In de 2e wedstrijd hadden ze het een stuk lastiger tegen het goed spelende Zaandijk, maar uiteindelijk werd ook deze wedstrijd gewonnen (1-0). Poulewinst en dus een plek in de halve finale lijkt de ploeg al bijna niet meer te kunnen ontgaan.     

Poule D

Op papier is dit de sterkste poule bij de heren, waarbij het na 1 avond vooral tussen SVA en Fortuna W. (zat) lijkt te gaan. In het onderlinge duel dacht Fortuna W. (zat) vlak voor tijd met de zege aan de haal te gaan, maar SVA wist nog minuut later alsnog gelijk te maken. Beide ploegen hebben nu 4 punten en spelen vrijdag nog tegen respectievelijk KFC en Saenden  

Vanavond weer een vol programma en worden ook de eerste halve finalisten bekend. 

Klik hier voor alle uitslagen en het gehele programma van de Zaanstad Cup

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *