Fietsenstalling De Droogschuur (een beetje) gerepareerd

Met blijdschap zagen we de borden bij fietsenstalling De Droogschuur: “Fietsenstalling dicht i.v.m. herstelwerkzaamheden van 08-09 t/m 28-10. Fietsen worden verwijderd.

Met blijdschap omdat wethouder Gerard Slegers (CDA) beloofde dat ‘op z’n vroegst medio 2022′ de reparatie van de fietsenstalling geregeld zou zijn. Maar helaas: die ‘grote’ reparatie laat nog op zich wachten.

De woordvoerder van Slegers laat weten dat het om het “herstel van brandschade aan de vloercoating en het schilderwerk van het dak n.a.v. de scooterband eind vorig jaar.” (Daar schreven we over op De Orkaan) Alleen dat deel wordt door hekken afgesloten.

Wat is de stand voor de ‘grote’ reparatie (een groot deel van de tweede verdieping wordt nu gestut omdat de belasting verkeerd is berekend)? Dinsdag praat B&W daarover omdat Perry van der Velden van de POV daar vragen over heeft gesteld. Volgende week woensdag of donderdag wordt een brief van B&W over de voortgang verwacht.

Lees hier meer over de Droogschuur.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Ed Renkema

    Heer Slegers heeft wel degelijk problemen met fietsen. Zijn het niet de bruggen waar de fietsers dwars werden gezeten kan inmiddels de Droogschuur ook aan het Slegers probleem toegevoegd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *