Flikflooien achter kerk eindigt in het water

In de nacht van vrijdag op zaterdag is omstreeks 02.30 uur een vrouw te water geraakt in Krommenie. Na een gezellig avondje in de kroeg besloot een stelletje nog even te flikflooien achter de kerk. Hier stonden ze achter het openbare toilet op de parkeerplaats aan de Zuiderhoofdstraat.

Tijdens het gezellige nachtelijke onderonsje ging het mis. De vrouw belandde in het water. De hulpdiensten kregen de melding dat er een persoon te water lag. Het lukte de man in eerste instantie niet om de vrouw weer uit het water te krijgen. Op het moment dat de eerste politieauto aankwam, had de man de vrouw toch zelf op het droge gekregen. De brandweer heeft met warmtekleden de personen proberen warmer te krijgen. Het duikteam van de brandweer kwam ook ter plaatse, maar kon onverrichter zake terugkeren.

Door het avontuur hebben zowel de man als de vrouw het niet droog gehouden. De vrouw heeft twintig minuten in het water gelegen. Zij is in de ambulance nagekeken en voor de zekerheid overgebracht naar het ziekenhuis wegens mogelijke onderkoelingsverschijnselen. De man kon zijn weg vervolgen en thuis een warme douche nemen.

Foto’s: Michel Schermer

Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *