Fortuna W. (zat. & zon.) en Zaandijk bekeren ook verder

Vorige week wist RCZ (zon) zich al te plaatsen voor de Knock Out-fase in de Districtsbeker en daar kwamen dit weekend drie Zaanse ploegen bij. 

Fortuna W. (zon) speelde zaterdagavond de derby tegen Saenden en na een aantrekkelijke wedstrijd werd het uiteindelijk 2-2 in Wormerveer. Het gelijkspel was voor Fortuna W. voldoende om als nummer 2 in de poule door te gaan naar de volgende ronde. 

Zaandijk was de sterkste in haar poule. Ook zondag werd er thuis weer doelpuntrijk gewonnen, Zwaagdijk werd met 6-0 verslagen. In de 3 poulewedstrijden bleef de ploeg van Christopher Manuputty foutloos met een doelsaldo van 21 voor en 7 tegen. 

De meest verrassende ploeg die uiteindelijk doorging, was Fortuna W. (zat). De ploeg begon het bekeravontuur namelijk nog met een 6-0 nederlaag tegen WSV’30. Geholpen door de overige resultaten in de poule, maar vooral door twee ruime zeges waaronder de 9-1 van afgelopen zaterdag tegen Hauwert’65, werd de ploeg op doelsaldo alsnog poulewinnaar.

Na een lange (beker)voorbereiding beginnen komend weekend voor alle ploegen de competities       

2e Divisie  

De competitie voor OFC (zon) is al enige tijd aan de gang en de Oostzaners hebben het zwaar in de 2e Divisie. Bij Jong Sparta werd er weer ruim verloren, met 6-0 keerde de ploeg zatermiddag huiswaarts. Aangezien de (te verwachtte) concurrenten wél punten pakten, staat OFC inmiddels op de laatste plaats. 

Woensdag speelt OFC in de 2e kwalificatieronde van de KNVB beker op het complex van OSV (20.00 uur) tegen UDI’19/CSU, dat 16e staat in de 3e Divisie

Klik hier voor de uitslagen van de wedstrijden op zaterdag

Klik hier voor de uitslagen van de wedstrijden op zondag

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *