Twee ‘Zaanse ‘ artiesten op het affiche bij de 10e editie van MidzomerZaan: Freek de Jonge en George Baker.

De Jonge sluit met zijn band het programma op zondagmiddag 19 juni met een eenmalig programma volgens de organisatie waarin hij “terug naar zijn Zaanse roots” gaat.

George Baker is op zaterdag 18 juni te zien en te horen. Een armada van schepen met Zaanse koren en muziek bereikt in de loop van de middag via de Zaan het festivalterrein, waar ook verschillende koren zich zullen laten horen.

800px-George_Baker_Selection

Ook Nick en Simon (met band) spelen op de openingsdag met hun band. MidzomerZaan is het enige festival waarop zij deze zomer optreden.

Persfoto Nick & Simon...

Op zondag trapt na het ontbijt harpist Remy van Kesteren met zijn band af met een koffieconcert. Van Kesteren is bekend van de grote klassieke podia én… van Wie is de Mol.

Vandaag – 1 maart – start de verkoop,  start de kaartverkoop op 1 maart via www.midzomerzaan.nl of via de kassa van het Zaantheater. Vroege reserveringen (tot 28 maart profiteren van een goedkoop tarief). De locatie van het festival is als vanouds het terrein naast de Chocoladefabriek aan de Westzijde in Zaandam.