Ga in het Adviespanel Cultuur!

Cultuur is een ‘dingetje’ in Zaanstad. We hebben (sorry: hadden) niet alleen het Cultuurcluster maar ook veel discussie over subsidies en evenementen.

Er was/is gedoe over het Grachtenfestival, Kinderboekenmarkt, Groote Weiver, Zingen aan de Zaan en de Winterschans (foto) en over het evenementen-beleid in het algemeen.

Om dat allemaal van juiste (en nieuwe) adviezen te voorzien is er een Adviespanel Cultuur. Dat was er al, werd eerder al deels vervangen en is nu alweer aan herziening toe.

Wie zich ‘deskundig’ voelt om via zo’n panel het gemeentebestuur gevraagd én ongevraagd te adviseren, kan zich voor 15 september met een CV en motivatiebrief opgeven bij de Gemeente Zaanstad, afd. Projectmanagement, Postbus 2000, 1500 GA Zaandam, t.a.v. M. Geusebroek. Tel.: (075) 655 2394: of mailen: m.geusebroek@zaanstad.nl.

Per 1 januari zijn maar liefst vier nieuwe leden nodig: “ervaren kandidaten met verschillende achtergronden en leeftijden, die met elkaar het hele culturele veld bestrijken.”

Benoeming is voor vier jaar. In tijd kost het zo’n 32 uur per jaar en de vergoeding is € 125,57 (per dagdeel) per vergadering.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *