Gedempte Gracht: Opheffing Op=Op

Veel beweging aan de Gedempte Gracht. Na de opheffingsuitverkoop van CoolCat moet nu alles bij Op=Op voor de helft van de prijs weg.

Beide winkelketens zijn failliet. De doorstart van discount-drogist Op=Op mislukte, CoolCat gaat alleen door als webwinkel CoolCat Junior.

Maar ook veel vernieuwing: de Vomar betrok een nieuwe winkel in het Rozenhof, tegenover Op=Op is IJskoud de Lekkerste gekomen en naast Buter komt de nieuwe ANWB-shop.

De ‘oude’ ANWB-winkel en het pand van CoolCat komen dus leeg. Ook in het Rozenhof zijn nog plekken in het deel dat naar de Dam loopt. Naar verluidt zou er onder meer een vestiging van Bakker Bart komen.

In het Rozenhof is ook een nieuwe fietsenstalling gepland.

Deel dit artikel:

6 reacties

 • hans van loo

  Wat fijn dat ANWB gaat verhuizen naar een nieuwe locatie.
  Weg van die gore pissteeg die met die typische inspringende wanden daarvoor kennelijk erg geliefd is.

 • Komt hier nu ook een Big Bazaar in Op =Op?

 • Emma

  Het verbaast me dat een concept als de fysieke ANWB winkel überhaupt nog bestaat, en kennelijk zelfs geld heeft om te verhuizen naar een groter pand. Maar misschien dat dat te maken heeft met het ietwat gedateerde publiek. Of stuit ik nu mensen tegen de borst? 😀

  • hans van loo

   Gelukkig staat er een glimlachende emoticon bij. Dus die opmerking zij maar vergeven.Alhoewel?
   Wat me eerder opvalt is de collectie van de huidige ANWB-winkels.
   Het aandeel reisinformatie werd steeds beperkter,de collectie kleding en aanverwante zaken steeds groter, een soort C&A in het klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *