Geel hesje bereikt Zaandam en omstreken… Min of meer

Het gele hesje krijgt in de Facebookgroep ‘Je bent Zaankanter als…’ nog niet veel bijval, maar alle begin is moeilijk…

Hesje-beheerder Danny doet zijn best uit te leggen waar de onvrede zit, maar hij krijgt de Zaanse handen niet direct op elkaar.

Wij hebben geprobeerd lid te worden van de Zaanse onvrede-beweging, maar nee… de deur blijft dicht. We zien wel dat ‘de groep’ alleen Danny als lid heeft.

Een paar opmerkingen via Facebook:

‘Gewoon niet op de kartelpartijen stemmen, heb je ook geen gele hesjes nodig.’

‘Lekker aan het werk gaan pik. En stoppen met janken.’

Wellicht gaat het hier om een goede Franse wijn die nog even moet rijpen in een kelder, we zullen het volgen (als beheerder Danny ons toelaat tot zijn eenmansclub).

Deel dit artikel:

5 reacties

 • Danny

  he wat leuk dat jullie hier aandacht aan schenken niet leuk dat mn koppie erop staat maar ok willen jullie ook vermelden dat gele hestjes niks met rechts te maken heeft het is een aktie voor iedereen die klaar is met dit kabinet we zijn genoeg uitgekleed wed dat er bij de orkaan ook mensen werken de t helemaal bui zijn. tijd voor verzet tegen het maffia kabinet dure zorg klimaat akkord geld naar 3e wereldlanden terwijl er hier in nederland heuze armoe bestaat. tijd voor verandering

 • S Tichelaar

  Het is geen eenmansclub meer hoor! Ik ben ook lid!

 • hans van loo

  Gele hesjes…als ik de actiebereidheid alhier vergelijk met die in het buitenland (al moet je je ook afvragen of die net niet “iets” te ver gaan) dan is de Geuzenmentaliteit aardig weggeëbt.Of gaat het misschien toch met de meesten te goed om uit de stoel te komen?
  Actie’s waarbij hier tienduizenden uit protest tegen wat dan ook de straat op gingen liggen ver achter ons.

  • danny

   idd toestanden als in frankrijk gaan veels te ver. echter laten zien dat je het niet eens bent met de regeering kan geen kwaad.

   • hans van loo

    Zeker.
    Laten we eens onze stem horen over die schrijnende komedie rond het medicijnentekort. Gaan die producenten over lijken vanuit hun financiele winstbejag. Zijn het criminele organisaties?
    Waarom heeft dat probleem nooit zo gespeeld?
    En intussen hoor ik de leider van dit land zeggen “wat leven we toch in een fantastisch land”…..Sukkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *