Getuigen mishandeling Oudejaarsnacht Zaandam gezocht

Oudjaarsnacht zal er, ondanks het late tijdstip, veel uitgaanspubliek zijn geweest in de omgeving van de Dam in Zaandam.

Advocate Mr. Anneke Wezel heeft daarom goede hoop dat er getuigen zijn die een man in een plas bloed op het regenboogzebrapad zagen liggen.

Wezel doet een oproep om je bij haar te melden:

In de nacht van 31 december op 1 januari tussen 4.00 en 4.30 uur is een Zaankanter (36) neergeslagen met vermoedelijk een hard voorwerp ter hoogte van de ING Bank aan de Westzijde 2 in Zaandam. Bebloed lag het slachtoffer op het naastgelegen zebrapad. Politie-agenten waren snel ter plaatse om de man bij te staan. Per ambulance werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis voor behandeling aan hoofdverwondingen en de artsen stelden een hersenschudding vast.

Het slachtoffer, dat om privacy redenen onbekend wil blijven in de media, heeft afgelopen dinsdag aangifte gedaan bij de politie in Zaandijk, het onderzoek loopt. Verder is hij op zoek naar getuigen. Een taxichauffeur met wie de man vlak daarvoor nog heeft gesproken over de ritprijs moet het incident gezien hebben. Wie meer weet en/of de mishandeling heeft gezien kan zich melden bij Mr. Anneke Wezel per e-mail wezel@jadvocaten.nl of telefoon 0628756300.

De taxi was een zilverkleurige Mercedes Benz. Het slachtoffer is als gevolg van de geweldspleging bewusteloos en in choque geraakt waardoor hij zich nog niet kan herinneren wie het geweld op hem heeft gepleegd en wat er precies gebeurd is.

De politie doet onderzoek naar de camerabeelden.

Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *