Getuigen van bedreiging en poging tot zware mishandeling gezocht

‘Gisteravond (vrijdag 24 maart) tussen 21.15 en 21.30 heeft er een bedreiging en poging tot zware mishandeling plaatsgevonden. Wij vermoeden dat deze casus door meerdere mensen is gezien en roepen dan ook getuigen op om zich te melden.’ Meldt de Zaanse politie via haar Facebookpagina. 

‘Omstreeks 21.15 vertrekt een man na een bedreiging gehaast uit een woning in ‘t Kalf. Terwijl hij wegrijdt ziet hij dat de verdachte komt aanrijden. De verdachte passeert de man, draait zijn voertuig en zet de achtervolging in.’ 

Op de H.G. Scholtenstraat begint de situatie gevaarlijk te worden. Niet alleen voor de achtervolgde man, maar ook voor andere weggebruikers. De verdachte probeert hem te rammen: 

‘Verderop, op de Paltrokstraat en later bij de kruising N203/Guisweg, stapt de verdachte tweemaal uit en komt dreigend op het slachtoffer afgelopen. Het slachtoffer moest halsbrekende toeren uithalen om te ontkomen aan zijn belager.’ 

De politie gaat ervan uit dat meerdere mensen (delen van) het wildwesttafereel hebben gezien. Zij roepen getuigen op zich te melden: 0900-8844. Vermeld daarbij dit registratienummer 2023060333.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *