Glenn Helder in Oranje

Glenn Helder speelde vier interlands in het Nederlands Elftal, maar de laatste jaren was hij niet meer te bewonderen op het veld. Vandaag kwam daar verandering in: hij trad aan in Oranje. In Zaans Oranje. 

De 53-jarige voetballer maakte zijn debuut in het veteranenelftal van ZCFC. Vrijdag werd hij lid van de club en vandaag nam hij direct de leiding. De ouwetjes moesten uit tegen HBC in Heemstede.

We spreken teamgenoot Robert van Tellingen die in zijn noppen is met de aanwinst: 

‘Helder werd na een half uur gewisseld omdat hij nog niet helemaal wedstrijdfit is, maar door zijn lichtvoetigheid liep hij een hoop tegenstanders voorbij. Hierdoor hoefde de rest van het team minder te lopen.’ 

De aankomst op het sportcomplex in Heemstede verliep niet geruisloos: Helder werd herkend, waarna hij handtekeningen moest uitdelen. Ook daarover is Van Tellingen te spreken: 

‘Het werkte als bliksemafleider: de rest van het team kon hierdoor ongestoord de kleedkamers bereiken.’ 

Robert van Tellingen

Iets minder om over naar huis te schrijven was de uitslag. Zaans Oranje werd met 2-1 geklopt. Helder bleef niet hangen voor de derde helft: hij ging er direct vandoor omdat hij een programma op ESPN moest presenteren. 

Roland van Braam (ontdekt Glenn hier dat hij een kat in de zak kocht?)

Wij verheugen ons op het wedstrijdverslag dat Robert morgen ongetwijfeld online zal zetten.

Deel dit artikel:

4 reacties op Glenn Helder in Oranje

  1. Y. Pijlman schreef:

    Eenvoudige overwinning voor HBC 😅

  2. Nico Baan schreef:

    Leuke foto. Mijn kleinzoon staat aan de voorkant. Top Hij staat in zijn grijze jack met een gele binnen voering van zijn mutskap. Hij Thijs Baan. Als het kan wil ik graag de foto ontvangen.

    adres. N. Baan, Molenwerfslaan 58, 2103 TE Heemstede.

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.