Grote uitslagen bij Zaanse voetbal: 10-0 en twee keer 9-0

Het was het weekend van de grote uitslagen. Sporting Krommenie wist met een 10-0 overwinning de dubbele cijfers te halen.

Knollendam en WSV’30 (zat) werden juist het “slachtoffer” van de dadendrang van de tegenstander. Beide ploegen verloren met maar liefst 9-0.

3e klasse zaterdag

Ook Fortuna W. (zat) wist dit weekend het net weer makkelijk te vinden. In de lastige uitwedstrijd tegen ADO’20 werd er met 2-5 gewonnen, waardoor de Wormerveerders inmiddels opgeklommen zijn tot de 5e plek.  

4e klasse zaterdag

ZCFC wist tegen Kolping Boys een 0-3 voorsprong bij rust niet vast te houden en verspeelde zo onnodig punten met het 3-3 gelijkspel. WSV’30 (zat) had zaterdag dus een complete off-day en verloor maar liefst 9-0 van Foresters.

1e klasse zondag

Lang leek het eerste punt in de competitie binnen voor Assendelft, maar door een laat doelpunt vlak voor tijd werd tegen De Meer ook de 3e wedstrijd verloren (0-1). Het rood aanlopende Fortuna W. wist zondag ook niet te winnen. De ploeg verloor met 1-0 van Kolping Boys en eindigde met 9 man. 

2e klasse zondag

Saenden blijft het maar goed doen in de 2e klasse. Bloemendaal dat tot nu toe foutloos was, werd in Wormerveer met duidelijke cijfers verslagen. Het werd 3-0 voor de ploeg van Guillaume Groot. Voor zijn oude ploeg KFC verloopt de competitiestart minder goed. Ook de 3e wedstrijd werd namelijk verloren, het werd uiteindelijk 1-2 voor HSV.

3e klasse zondag

De grootste uitslag kwam op naam van Sporting Krommenie, dat zelfs de dubbele cijfers wist te halen. Thuis tegen Schoten werd met 10-0 de eerste 3 punten van het seizoen gepakt. Hercules Zaandam verloor de topper tegen Swift met 2-1, terwijl RCZ en SVA weer wisten te winnen tegen respectievelijk Ankaraspor (3-5) en TOG (1-4). WSV’30 kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel bij Zwanenburg en heeft nu 7 punten uit 3 wedstrijden. 

4e klasse zondag

Ook Zaandijk wist de eerste punten van het seizoen te halen. Na 2 nederlagen werd thuis DSS met 2-0 verslagen. Rood Wit Zaanstad kon de goede start niet door trekken en verloor met 3-2 bij De Meteoor

5e klasse zondag

Knollendam beleeft een zware rentree in de 5e klasse. Na 2 eerdere nederlagen bleek Woudia met 9-0 veel te sterk. Doordat er al 2 ploegen uit de competitie zijn gestapt, krijgt Knollendam pas 6 november de kans op eerherstel. 

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Foto: De stand bij Knollendam voor de wedstrijd van afgelopen weekend, Knollendam staat nu met 3 op 0 – Woudia steeg op de ranglijst (Bart van der Laan)
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *