Handrem vergeten: auto in Zaan

Bij Sinterklaas horen surprises. Maar een bewoonster van de Havenstraat zal 5 december 2017 vooral herinneren als de schrik van haar leven.

Vijf minuten na thuiskomst op Sinterklaasavond rond 22.00 uur keek ze uit het raam en zag haar auto niet meer.

Verdwenen. Misschien gestolen dacht ze, maar buiten gekomen zag ze nog net de achtersteven van de wagen uit de Zaan steken.

Gevalletje van handrem vergeten. Maar omdat er even gedacht was dat de auto gestolen was, gingen twee duikers van de brandweer toch te water om de auto te controleren. Een raampje werd ingetikt maar er werden geen personen aangetroffen. De ambulance kon terug. En ook de traumahelikopter kon rechtsomkeert maken.

De Orkaan was erbij er maakte een filmpje van een minuut.

Deel dit artikel:

Een reactie

 • Koogie

  Gelukkig met een sisser afgelopen… Trauma heli in actie. Op 112meldingen denk je dan nog, zal er iemand met auto van de Den Uijl brug zijn gestort? Aan de sirenes te horen, zal ik morgen waarschijnlijk omrijden, om de A10 te nemen voor werk.
  Zoveel uitruk, voor dit geval. Ik snap het. We willen geen mensen in auto’s, die gezonken zijn. Maar. Erg duur. Goed hoor, dat we er zijn & snel ook. Echt super! Alle respect naar de mensen die ons helpen in geval van nood.

  Mja…
  Voor een vergeten handrem.

  Is het dan zo, dat we met z’n allen meer premie aan de verzekering afdragen, of we in dit geval meer belasting gaan betalen?

  Of krijgt mevrouw een persoonlijk bonnetje, voor zo’n geval?
  Had mevrouw zelf 112 gebeld, voor een gestolen voertuig?

  Kan iemand een geschatte berekening maken, van wat deze actie heeft gekost?
  Officieren uit Edam worden ingeschakeld, voor deze melding.

  Nogmaals. Voor een vergeten handrem…
  Niet iedereen deelt kado’s uit, op pakjes avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *