Hart voor Zaankanters Kwis: een feest!

Er is meer dan 5000 euro (update: de 6000 euro is zelfs aangetikt!) opgehaald voor verschillende Zaanse doelen, en er werd gemopperd, gejuicht, geklaagd, gelachen, verloren, gewonnen en geproost. Kortom: een ouderwetse quiz zoals een quiz moet zijn!

De organisatoren (Culturele Raad Zaanstad en het Wij zijn Zaankanters Platform) kunnen blij terugblikken op de live online Hart voor Zaankanters Kwis die gisteravond werd gespeeld door meer dan 700 deelnemers.

In twee weken tijd groeide de quiz uit van een idee, naar een evenement met een herkenbare huisstijl, een website, en eigen sociale mediakanalen. Daarbij gaven diverse bekende en minder bekende Zaankanters hun medewerking, en sponsorde bedrijven mooie prijzen.

De komende dagen kan je nog bijdragen aan de verschillende doelen, en wij gaan de organisatie prikkelen om dit kunstje nog eens te flikken: het smaakt naar meer!

De actiefoto boven kregen wij van Bas Sommeijer.

Deel dit artikel:

3 reacties op Hart voor Zaankanters Kwis: een feest!

 1. Hildr Behrens schreef:

  Het was hartstikke leuk!!!
  Snel nog een keer? 🙂

 2. Melle Has schreef:

  Complimenten, super gedaan!

 3. Sjoerd Beekes schreef:

  Was zelfs voor een import-Zaankanter prima te doen. Superleuk. En als je het niet weet is het antwoord altijd Henny Huisman.

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.