Help mee: wie kent deze vrouw?

Stelen is verboden. En met je grijpgrage handen aan het geld van een bejaarde dame komen is niet alleen verboden maar ook nog eens in- en inslecht.

De vrouw op de foto deed het op maandag 28 augustus in 2017. De politie plaaste zojuis twee foto’s en deze tekst op haar Facebookpagina:

BABBELTRUC

Op maandag 28 augustus 2017, omstreeks 11:30 uur, weet een vrouw met blond haar (vermoedelijk geverfd) op slinkse wijze de bankpas en pincode van een 82-jarige vrouw te ontfutselen.

Ze verwisselde de bankpas van de 82- jarige vrouw met een andere. Vervolgens wordt met de bankpas van het slachtoffer € 1.000,– opgenomen in het winkelcentrum Gibraltar te Zaandam.

Wie herkent deze vrouw? Neem contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel:

4 reacties

 • hans van loo

  Lekker vlot die oproep…..man,man,man.

 • Ron Bouw

  7 maanden nadien, zolang zal de dader niet krijgen.
  Lekker vlot hoor Politie Zaanstad, had binnen 2 dagen direct op de site moeten staan, dit mens zal wel weer een ander kleurtje nu in dr haar hebben, kan ook wel met het geld van dat arme vrouwtje.
  Grote Schande!

 • hans van loo

  De schaamte voorbij om nu nog, als een soort spuit elf, met dat dossier op de proppen te komen.Welhaast lachwekkend.

 • Willemsen

  Die vrouw is inmiddels afgeslankt tot een model modelkoninginnetje. Die ga je echt niet meer vinden. Dat hoop ik uiteraard niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *