Het eerste Staneke Jeu de Boules-toernooi: niet voor watjes! (Filmpje)

Slechter hadden we het niet kunnen plannen: het was een stralende dag. Behalve tussen 14:00 en 16:00 uur. Exact op het moment dat het Staneke-toernooi gespeeld zou worden zette Moeder Natuur haar sluizen open. Toch kwam het geen moment in organisator Ko Staneke op om uit te wijken naar een andere dag.

Vandaag werd er gespeeld.

Een goede beslissing, al bleef massale aandacht uit. Het vierkoppige publiek dat wel over stalen ballen beschikte, vermaakte zich prima! Het toernooi werd geopend door Ko Staneke en Menno de Haas, raadslid van Rosa (die betrokken is bij het Koogerpark waar ook een Jeu de Boules-baan is)

Na het filmpje tikken we verder:

Het toernooi was geweldig, maar had beter tot z’n recht kunnen komen onder een zonnetje. We gaan dus op herhaling in het voorjaar. Wat echt hartverwarmend was, waren de ondernemers uit de omgeving. Zij schonken prachtige prijzen die we niet allemaal uit konden delen (er speelden vanmiddag 4 mannen). Bloementuin aan de ZaanSoko Kappers, de Lekkere Dingen BakkerDirk en Verrassing aan de Zaan… we zijn blij met jullie! Morgen is er een bingo in Saenden, daar zullen de overgebleven prijzen worden ingezet.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *