Het Eiland ontvangt DtD-wandelaars en Nightrunners

De bewoners van het Zaaneiland ontvangen vandaag 18.000 wandelaars en meer dan 11.000 nachtelijke renners op de rode loper.

Overdag zijn er DJ’s en een band, vlaggetjes, snoepjes en flyboarders. En ’s avonds baadt het Eiland in lichtjes.

By Night 
De Damloop by night op de zaterdagavond is één van de sfeervolle hoogtepunten van het Dam tot Damweekend. Maximaal 15.000 lopers doen mee aan deze 5 Engelse Mijl (8 km) door de verlichte straten van Zaandam met als hoogtepunt de passage over het Zaaneiland (volgens de bewoners van het Eiland zelf dus).

Muziek
Bij de William Pontbrug worden de lopers  muzikaal ontvangen door DJ Wouter, die onvermoeibaar doordraait! Aan de zuidkant staan de bekende Zaanse DJ’s Mart & A-maze van Good2Bback! Verderop richting Zaan en fietsbrug, staat vervolgens een veelbelovende jonge DJ genaamd Akshy!

Licht
Bewoners worden opgeroepen speciaal voor de gelegenheid zoveel mogelijk (neon)verlichting uit de kast te halen en het Zaaneiland te laten shinen.

Orkaan Live-stream
De Orkaan gaat speciale aandacht aan het evenement besteden, o.a. via een live Twitter-stream op de website en live video via Periscope (de app voor je mobiel downloaden en De Orkaan volgen).

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *