Hilarisch bordje in de Harenmakersstraat 🎙

Ruben Bakker stuurde ons een mail die we graag met je delen:

Er zijn op dit moment veel werkzaamheden aan de Westzijde in Zaandam. Ondanks de vele borden met de boodschap dat je als automobilist moet omkeren i.v.m. wegwerkzaamheden, zijn er toch genoeg eigenwijze mensen die toch doorrijden.

Uiteindelijk worden ze opgehouden door hekjes en slaan dan vervolgens linksaf  Harenmakersstraat in, ervanuit gaande dat je er zo door heen kan. Maar niets is minder waar, want daar staat ook een verkeerspaaltje. Daar heeft een bewoner van de Harenmakersstraat dit bordje aan gehangen met de tekst:

“Hier begint het parcours achteruitrijden. Veel succes…” 

Liever luisteren?

Tekst en foto’s Ruben Bakker (geplaatst door Merel Kan)

Deel dit artikel:

5 reacties

  • Ria Gijssen

    Geweldig dit!!!!

  • M.v.d. Poel

    Er is een groot aantal verkeersregelaars ingezet, die op vele plaatsen de situatie, staand of zittend in het zonnetje hun “werk” doen. Paar keer door de buurt gefietst, echter geen regelaar gezien. Wel een rij auto’s voor een paaltje in de Harenmakersstraat die allemaal achteruitrijdend terug moeten, zorgend voor grote ergenis bij de buurtbewoners.

  • R. Kreuger

    Mensen lezen de verkeersborden niet, laaggeletterd misschien. Of het zijn dezelfde bestuurders die geen richtingaanwijzers hebben. Of degenen die zowiezo geen borden zien tijdens het appen. Het komt in ieder geval vaker voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *