Hoezee voor ‘t Parkinson Café!

Bij het persbericht de feestelijke opening van het Parkinson Café in zorgcentrum Mennistenerf bekroop ons even het ‘Uitvaartbraderie-gevoel’.

Maar… het komt uit een goed hart, en het is fantastisch dat er mensen zijn, die zich inzetten voor het welzijn van parkinsonpatiënten.

Daarom hieronder de tekst van het persbericht 1:1

Feestelijke opening Parkinson Café Zaandam

Op vrijdag 5 oktober (morgen al dus! red.) vindt de officiële opening plaats van het Parkinson Café Zaandam in zorgcentrum Mennistenerf. U bent van 14.00-16.00 uur van harte welkom. Op het programma staan enkele sprekers, een sportief intermezzo en een muzikale omlijsting door Marc Kirkenier.

Parkinson Café Zaandam is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden en mantelzorgers. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten.

In verband met de organisatie zou het prettig zijn als u zich van tevoren vrijblijvend aanmeldt via emailadres: info@parkinsoncafezaandam.nl. Binnenkort wordt ook de website www.parkinsoncafezaandam.nl gelanceerd. Daar treft u een actueel programmaoverzicht en de laatste nieuwtjes.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *