Feest! Zaanse verzorgingshuizen ontvangen Zaans Zilver (filmpje)

Als jij niet naar het Zaantheater komt, dan komt het Zaantheater naar jou.

Artiesten van Zaans Zilver, het Open Podium voor 60-plussers van het Zaantheater, treden op in Zaanse verpleeg- en verzorgingshuizen. En dat zijn niet de minsten! 

Nieuw dit jaar is dat er ook jonge Zaanse zangeressen mee op tournee gaan. En Harry Slinger doet mee! Zonder rode muts, maar toch!

Vanmiddag staat de vrolijke karavaan in Evean Festina Lente in Assendelft en Kim Muller van het Zaantheater filmde gisterochtend voor ons een minuutje in Zorgcentrum Saenden:

Zaans Zilver on tour is een initiatief van FluXus en het Zaantheater, regisseur Bruun Kuijt stelde een programma van zo’n 45 minuten samen. Zorgcentrum Torenerf, Saenden, Evean Festina Lente, Het Mennistenerf, Evean Rosariumhorst, Het Pennemes, Evean Erasmushuis en Evean Acht Staten worden aangedaan.

Deel dit artikel:

4 reacties

  • Co Rol

    Hardnekkig misverstand: het is Stichting Hervormd Centrum Pennemes. En dus niet HET Pennemes.

  • Anneke Taylor Parkins

    Beste mensen van Zaans Zilver,
    Naar aanleiding van een foto in Dagblad Zaanstreek op 15 april, neem ik contact met u op. Mijn naam is Anneke Taylor en ik ben lid van het activiteitenteam van het Parkinson Café. Het lijkt ons heel leuk om u uit te nodigen voor een optreden tijdens een van onze bijeenkomsten. Meestal zijn er ongeveer 60 mensen met Parkinson en hun partners aanwezig tijdens de bijeenkomsten die plaats vinden in Purmerend en waar zowel mensen uit Zaanstad, Wormerland en Purmerend – Waterland aanwezig zijn. Ik hoop dat u contact met mij op kunt nemen. Mijn e-mail adres is ataylor@ziggo.nl en mijn tel.nr. 075-6424593

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *