In de halve finale van de nacompetitie heeft Saenden niet weten te winnen op bezoek bij Spartanen. De ploeg van Ebel Hoekstra kwam nog wel met 0-1 voor, maar gaf het vervolgens helemaal uit handen. Twee tegengoals zorgden voor een 2-1 nederlaag en de gang naar de 3e klasse. Een fikse tegenvaller voor het team dat de laatste weken juist een goede vorm toonde en vertrouwen had in een goede afloop.

In dezelfde nacompetitie (2e/3e klasse) wist ook Sporting Krommenie de finale niet te bereiken. De gehavende ploeg kwam tekort tegen Limmen en verloor met 4-1. In de competitie was er nog met 4-0 gewonnen en 1-1 gelijkgespeeld tegen deze sterke tegenstander. Het elftal, van Jordi van Beek die na zeven seizoenen afscheid neemt, zal ook volgend seizoen uitkomen in de 3e klasse.

1e/2e klasse zaterdag/zondag

Net als SVA zaterdag, heeft ook KFC de finale weten te bereiken. Op het eigen complex moesten zij het in de halve finale opnemen tegen 1e klasser De Meern. Na 90 minuten was er nog geen beslissing (1-1) gevallen. In de verlenging wist het team van René Reijinga alsnog toe te slaan. Zij gaan, door de 2-1 zege, naar de finale volgende week.

3e/4e klasse zondag

Ook Rood Wit Z wist zich te plaatsen voor de finale. Zij deden dat op overtuigend wijze. Op een zeer druk en sfeervol Sportpark Poelenburg had 3e klasser RKEDO over 90 minuten niets in te brengen.

Voetbalvaria

Onder leiding van de uitblinkende Murat Bozkurt werd de tegenstander overlopen en was het na 20 minuten met een 3-0 tussenstand al beslist. Vlak voor rust moesten de bezoekers met tien man verder en zorgde de bijbehorende vrije trap ook nog eens voor de 4-0. In de tweede helft volgde, tot grote vreugde van het publiek, nog enkele (mooie) treffers en werd er met een 7-0 eindscore de finale behaald. Zoals tijdens de gehelde wedstrijd werd dit met veel vuurwerk langs en op het veld gevierd.