Hotel Manzo Suites (met erotische badeend) opent dit jaar

Het nieuwe hotel op de Dam heeft in ieder geval al een naam: “Hotel”. Maar dit jaar gaat het hotel officieel Manzo Suites heten. Het hotel komt boven het Manzo’s restaurant.

Volgens de website van Manzo Suites gaat het hotel met 10 “luxe appartementen’ dit jaar nog open. De suites hebben een “persoonlijke touch” met een “luxe intimiteit”.

Op de Facebook-pagina wordt zelfs gesproken van “een ultieme beleving van warmte, prikkelende details en luxe intimiteit”.

De “ruime badkamers” zijn voorzien van een “sensuele knipoog”, bij roomservice kan men niet alleen pizza’s en champagne bestellen maar ook “een erotische Pleasure Box“. Daar wilden wij als Orkaan meer van weten!

massageeendjeDeze box wordt bijvoorbeeld ook in Hotel L’Europe (Amsterdam) en in De Librije (Zwolle) aangeboden.

Het is een product van het het merk 201th, en er zijn verschillende versies, variërend in pijs van € 69,- voor de Experience Ladies Box (luxe zwarte vibrator met 10 functies, een zeer verfijnde vibrator nieuwe stijl, massage eendje voor in bad of onder de douche, zwarte smartballs, verlourstas, glijmiddel en batterijen) tot € 149,- voor de Experience Wedding Box (massageolie kaars, vibrerende cockring, romantische rozenvibrator, vibrator nieuwe stijl, wit massage badeendje, witte bondages, velours gebruikerstas, briefopener, batterijen, 25 uitdagingen.)

Wij zijn vooral erg benieuwd naar het erotische badeendje (rechts) en de erotische briefopenener. De rest van de inhoud van deze wonderbox staat hieronder:

Experience Wedding Box

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *